Medlemskap i vår klubb

För att bli medlem hos oss på Tanums brukshundklubb fyller du i nedanstående anmälningsformulär så slipper du ange alla uppgifter på betalningen. Tänk dock ändå på att uppge ditt namn vid själva inbetalningen!

Ditt medlemskap varar då ett år framåt, d.v.s. 12 månader t.o.m. kommande månadsskifte (ex. betalning 150724 ger ett medlemskap t.o.m. 160731).

Medlemsavgiften insättes på Bankgiro: 683-7249 eller på Swish 1232817575 för:

Ordinarie medlem  510 kr
      Av detta är 380 kr förbundsavgiften till SBK (Svenska Brukshundklubben), Lokal avgift på 130 kr där 20 kr går till SBK Västra Distriktet och resterande 110 kr tillfaller Tanums brukshundklubb. För att registrering skall kunna ske krävs det ett svenskt personnummer. Du får SBK:s medlemstidning "Brukshunden" 6 gånger om året.

Ungdomsmedlem  300 kr (Höjd avgift från 1/1-2016)
      För medlemmar mellan 7-25 år. Ungdomsmedlem blir då även medlem i Sveriges Hundungdom. OBS: Denna ungdomsavgift betalas i samband med registrering på Sveriges Hundungdom´s hemsida. Se mer Sveriges Hundungdom 7-25 år Syskonmedlem 150 kronor.

Familjemedlem  100 kr
      Person inom samma hushåll som redan är ordinarie medlem. Ofta vill både matte och husse gå kurs - då löser den andra deltagaren familjemedlemskap.

Ordinare medlem i ytterligare en Brukshundklubb 140kr
      En person som är fullbetalande medlem i annan klubb kan bli medlem i flera klubbar och betalar då bara för medlemskapet i respektive klubb.

Utlandsmedlemskap 610 kr
      Vi välkomnar här även medlemmar som t.ex. kommer från vårt grannland Norge. Givetvis alla andra som inte har ett svenskt personnummer. Den högre kostnaden beror på portoavgifter för tidning och andra utskick.

*****************************************************************

Om du vill kan du föranmäla dig så slipper du ange alla uppgifter på betalningen. Tänk dock ändå på att uppge ditt namn på inbetalningen!

Anmälan medlemskap

Share on FacebookPrint this pageEmail this to someone