Hoopers steg 2 den 14 juni

 

På efterfrågan kommer här en fortsättningskurs i Hoopers med Jenny Burden!

Start: Tisdagar med start den 14 juni

Tid: Kl.19.40 - 21.10

Antal kurstillfällen: 5 ggr

Kunskapskrav: Hoopers steg 1 eller motsvarande

Kostnad: 1.350 kronor

Antal kursdeltagare: Max 6 st

Instruktör: Jenny Burden

Mitt namn är Jenny Burden och jag har hållit på med hund i många år och hund är det jag brinner för. Hooper var något jag fastande för då alla hundar och människor kan utöva det, så då valde jag att utbilda mig till hoopersinstruktör. Utöver detta håller jag också på att utbilda mig till hundinstruktör & hundpsykolog på Hundens Hus.

Fakta om hoopers: Hoopers är en sport som lämpar sig för alla olika hundar, stora som små, gamla som unga. Detta är en sport som är skonsam för hundens kropp då det ej är några hopp. Sporten kräver inte att föraren ska springa utan hunden lär sig att lyssna på sin förare. Hoppers är en sport som skapar en fanatiskt kontakt mellan förare och hund genom positiv belöning. 

Du betalar senast en vecka innan kursstart på Bankgiro: 683-7249 eller på Swish 123 281 7575 . 

Anmälan är bindande!

Glöm inte att lösa medlemskap om du inte redan är medlem i SBK och Tanums Brukshundklubb! Är du inte medlem så anmäler du dig här på Medlemssidan!

Till hösten kommer ytterligare en fortsättningskurs!

Kursen arrangeras av Tanums brukshundklubb i samarbete med Studiefrämjandet

Hoopers 2022

 

Dela / Skriv ut / Maila
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print
Email this to someone
email