FREESTYLE-LÄGER 17-18 april 2021

Välkommen på Freestyle-läger med Angelica Jonefelt!

Helgen den 17-18 april kör vi en freestylekurs! Men vad är freestyle egentligen? För den oinvigde så kan vi berätta det här:

Freestyle kan beskrivas som ett lydnadsprogram till musik. Det är fortfarande en ganska liten sport i Sverige, men i USA är Freestyle en mycket populär uppvisningssport!
Tanken bakom sporten är att hund och förare ska träna med glädje och samspel. Ett program kan innehålla både vanliga lydnadsmoment och mer fantasifulla rörelser. Föraren väljer musik och gör koreografin helt själv och ett färdigt program kan ta ungefär 5-10 minuter att genomföra. Programmet bedöms sedan av tre domare enligt ett bedömningsprotokoll.

Med den här kursen hoppas vi kunna väcka ditt intresse för hur kul du kan ha med din hund, även om det bara skulle bli några fräcka trix.
Vi kör på en helt ren nybörjarnivå så det finns inga grundkrav.
Mer information om vad man behöver ha med sig kommer närmare kursstart.

Lördag   kl. 10-16.30  (inkl. avbrott 1,5 timme för lunch och fika)
Söndag  kl. 10-14.30 (inkl. avbrott 1 timme för lunch)
Kostnad: 1500 kr
Instruktör: Angelica Jonefelt

Angelica Jonefelt bor i Mellerud med familj, katt och givetvis 2 hundar, Chica och Zera. Under närmare 20 års tid har Angelica jobbat som hundinstruktör inom bl.a. Rallylydnad och Freestyle och är dessutom tävlingsledare inom Freestyle.

Freestyleläger

 

Dela / Skriv ut / Maila
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print
Email this to someone
email