FULLBOKAD!!! Ytterligare tillfälle med en heldagskurs i TÄVLINGSLYDNAD – Lör 25/7

Vilket intresse vi fått!! Nu har vi lyckats få Sanna att även köra lördagen den 25 juli så fler kan vara med. Så häng på - vi har bara ett par platser kvar. Anmälningsformuläret har du längst ner!

OBS! Då kursen är fullbokad hamnar nya anmälningar på reservplatser!! 

**************

Vill du komma igång med tävling och funderat på vad/hur gör jag... eller har du kommit en bit och vill slipa på detaljerna? Då är detta ett gyllene tillfälle för Dig!

Lör den 25 juli har du chansen!
(Sön 26 juli är fulltecknad)

Då kommer Sanna Markebrand till Tanums Brukshundklubb och håller i en heldags kurs/coachning i tävlingslydnad för dig och din hund tillsammans med 5 andra ekipage.

(Ett ekipage= förare och en hund)
Max 6 platser. Anmäl dig genom formuläret längst ner i annonsen. Anmälan är bindande!

Du behöver inte vara medlem i klubben för den här kursen, men medlemmar har förtur.

I anmälan vill vi att du skriver hur långt du kommit och om du tävlat samt vad som behövs tränas på.

Lördagen den 25/7  (Söndagen 26 juli är fulltecknad) 
Tid kl.  9-17
Pris: 1100 kr

Pga, Covid-19
Medtag egen lunch och fika samt vatten till dig och din hund som räcker hela dagen.
Tänk även på att ta med handsprit och tvättservetter då vår klubbstuga har ej vatten.

Presentation av Sanna
//Jag heter Sanna Markebrand och har - tillsammans med min man - tre belgiska vallhundar/malinois. Vi har tidigare haft berner sennen och schäfer och har alltid tränat och tävlat våra hundar gemensamt.

Jag är intresserad av det mesta inom hund, men framför allt bruks, lydnad, rallylydnad och specialsök. Jag har tävlat elitklass i spår, rapport, skydds och lydnad. Tre av våra hundar har startat på SM, en i lydnad, en i rapport och en i skydds. På senare tid har jag även provat på rallylydnad och specialsök. Just nu tävlar jag lydnadsklass 2, avancerad rally samt specialsök (inofficiellt) med Ditte som är 6 år.

Jag skulle inte kalla mig en renodlad klickermänniska men jag använder mycket av klickertänket när jag tränar hund. I tävlingslydnaden jobbar jag bara med positiv förstärkning. Det är viktigt att identifiera vilka belöningar hunden verkligen uppskattar eftersom det är alltid är hunden och inte vi som avgör vad som verkligen är en belöning. Man kan göra mycket för att lära hunden att uppskatta olika typer av positiv förstärkning och ibland måste man tänka lite ”utanför boxen” angående vad vi erbjuder hunden för att den ska vilja jobba med oss.//

OBS! Då kursen är fullbokad hamnar nya anmälningar på reservplatser!! 

***STÄNGD FÖR ANMÄLAN***