NY KOD!!

Från och med idag 27 december 2019 kommer vi att byta koden till våra 2 träningsplaner.

Detta är till följd av ytterligare en kortare periods förstörelse inne på främst agilityplanen. Uppenbarligen använder någon/några denna plan till nån form av rasthage/lekhage där hundbajs ej plockas upp, tuggande på agilityhinder och trasiga nummerskyltar hittas.

Vi vill gärna tro att du - som är betalande medlem - inte gör dessa saker. Men om du lämnar ut koden till någon som säger sig vara medlem - skicka dessa personer hellre vidare till Maggie eller mig. Vi svarar oftast omgående i telefon och är uppdaterade om vilka som fortfarande är medlemmar.

Har du lämnat ut koden till någon, men blir osäker om denne är medlem. Ring oss!

Vi förstår att man vill vara hjälpsam - det skall man vara, men det är tyvärr ENDAST BETALANDE MEDLEMMAR som har tillgång till våra planer. Annars får vi ta till andra åtgärder för att få slut på hundägare som inte respekterar våra träningsytor och arbetsredskap.

Betalande medlemmar kommer under dagen att få ett mail med den nya koden!

//Hopp om ett bra träningsår 2020 för Dig och Din Hund!
Maggie Svensson, vice ordförande - mobil 070-338 32 81
Lotta Mårtensson, ordförande - mobil 0737-325 365