Hundmöteskurs – NYHET!!!

Nu presenterar vi en nyhet på klubben inom kursverksamheten !!!

Hundmöteskurs!
med Instruktör Maya Rygaard
certifierad hundinstruktör (Hundens Hus) och är under vidareutbildning till Hundpsykolog och Hundbeteendevetare

Kostnad: 950 +Medlemsavgift
(fika ingår)

Kursen går följande tillfällen
Tisdagar med start 29 maj kl:18:30-20:30
5/6, 12/6 & 19/6

Upplever du och din hund har ett problem ni vill ha hjälp med?

Alla möter vi då och då stunder med vår hund som kan kännas problematiska. Det man upplever som problem kan variera i styrka och form.

Den här kursen riktar sig till dig som på ett eller annat sätt har ett problembeteende hos din hund och inte kan lösa dem på egen hand.

Skriv därför gärna i din kursanmälan vilka specifika problem du skulle vilja ha hjälp med och lite bakgrund om hunden

Du betalar senast en vecka innan kursstart på
Bankgiro: 683-7249 eller på Swish 123 281 7575  Anmäl dig till kursen genom formuläret nedan!

Anmälan är bindande!

Glöm inte att lösa medlemskap om du inte redan är medlem i SBK och Tanums Brukshundklubb! Är du inte medlem så anmäler du dig här på Medlemssidan!

Kursen arrangeras av Tanums brukshundklubb i samarbete med Studiefrämjandet.

HUNDPROBLEMKURS

Print this page