VALPKURS hösten -17

Dags för höstens VALPKURS!

Kursen går 8 onsdagar med start 23/8  kl. 18:00 - 20:15.
Instruktör: Helena Lindhe

Kostnad: 1060 kr + medlemskap
fika ingår)

Vill du skapa en god relation med din valp?

På vår valpkurs får du göra många övningar för att få en bra start med din nya hund.
   Du får lära dig leka med valpen och hitta bra belöningar samt utveckla samarbetet.

Vi lägger också grunden till de vanligaste allmänlydnadsmomenten (inkallning, följsamhet i koppel, avkoppling, kontakt, hundmöten, sitt och ligg).

Du får också prova på olika sorters nosarbete för att aktivera valpen på ett meningsfullt sätt. En av gångerna kommer vi att gå en miljöträningspromenad i Grebbestad. Dessutom ingår teorilektioner som handlar om hundar och hundhållning.

Du betalar senast en vecka innan kursstart på Bankgiro: 683-7249 eller på Swish 123 281 7575  Anmäl dig till kursen genom formuläret nedan!

Anmälan är bindande!

Glöm inte att lösa medlemskap om du inte redan är medlem i SBK och Tanums Brukshundklubb! Är du inte medlem så anmäler du dig här på Medlemssidan!

Kursen arrangeras av Tanums brukshundklubb i samarbete med Studiefrämjandet.

VALPKURS Våren 2017

Share on FacebookPrint this pageEmail this to someone