Intresseanmälan – Vill du gå kurs?

Tack alla som har hört av sig! 

Ni som var intresserade av vardagslydnad/allmänlydnad kommer idag onsdag 14 september att få särskild inbjudan till kursen som nu är planerad. Svar skall ges inom 1 vecka.  Om plats ändå skulle finnas kvar så lägger vi ut kursen för anmälan från er övriga.

Och ni som uppgivit önskemål om både agility och även andra kurser - vi tar med oss detta till vinterplaneringen i ridhuset!

****************************************************************************

Vi har förstått att det finns önskemål om fler kurser!

Tanums Brukshundklubb har möjligheten att bl.a. dra igång ytterligare en kurs nu i höst i form av vardagslydnad/allmänlydnad som vänder sig till flertalet. Vi planerar en kurs på 6 ggr där vi försöker att individanpassa nivån utifrån var just du och din hund befinner er och har behov av. Veckodag är ej ännu bestämd.

Vi behöver nu veta om intresset finns hos fler än dom som hört av sig till oss via olika kanaler. Så snart vi får ihop 8 intresserade av den planerade kursen så drar vi igång! Så även ni som redan hört av er kan fylla i formuläret så vi får en bättre helhet.

Fyll i nedanstående formulär så återkopplar vi till dig som är intresserad!

STÄNGD FÖR YTTERLIGARE ANMÄLAN I NULÄGET!

Dela / Skriv ut / Maila
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print
Email this to someone
email